Quantcast
Motivul pentru care peste 15 milioane de afro-americani au rupt legatura cu Biserica Prezbiteriana din SUA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Motivul pentru care peste 15 milioane de afro-americani au rupt legatura cu Biserica Prezbiteriana din SUA

Asculta informatia

Mai mult de 15 milioane de afro-americani care apartin unui numar de 34.000 de biserici au rupt legaturile cu Presbyterian Church SUA (CPUSA) ca urmare a deciziei acesteia de a permite casatoriile intre homosexuali.

churchblack

The National Black Church Initiative – Initiativa Nationala Biserica Neagra (NBCI) este o coalitie bazata pe credinta a 34.000 de biserici formate din 15 culte si aproximativ 15700000 afro-americani si este condusa de presedintele Rev. Anthony Evans.

Aceasta a declarat ca principalul motiv pentru care s-a produs separarea de CPUSA este recenta aprobare a Adunarii Generale Prezbiteriene de a modifica definitia casatoriei, pe care o defineste ca o uniune intre doua persoane si nu intre un barbat si o femeie.

NBCI si membrii sai, pur si simplu raman in Cuvantul lui Dumnezeu, in conformitate cu ceea ce ne-a spus Hristos. Cerem fratilor si surorilor noastre din CPUSA sa se pocaiasca si sa revina la comuniune”, a declarat Evans, adaugand: „Biserica nu are dreptul de a modifica Cuvantul lui Dumnezeu, iar decizia PCUSA de a redefini casatoria, inseamna o pierdere imediata a harului mantuitor al lui Hristos„.

PCUSA in mod deliberat a votat pentru a schimba Cuvantul lui Dumnezeu care spune despre casatorie ca este o unire sfanta intre un barbat si o femeie. Acesta este motivul pentru care rupem comuniunea cu ei si indemnam toata crestinatatea sa faca acelasi lucru a incheiat Anthony Evans.

NBCI a denuntat manipularea ulterioara a CPUSA si a declarat ca ceea ce a facut aceasta, reprezinta un „pacat universal” impotriva intregii Biserici si a membrilor sai.

Prin aceasta actiune, PCUSA nu mai isi mai poate intemeia invataturile si scrierile de 2.000 de ani de traditie crestina si nu se mai poate numi „mireasa lui Hristos. A renuntat la acest drept prin decizia gresita pe care a luat-o”, a concluzionat Evans.

Sursa: acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply