Quantcast
Musulman avertizeaza crestinii asupra amenintarii islamului radical – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Musulman avertizeaza crestinii asupra amenintarii islamului radical

Autorul musulman Mohammad Tawhidi impartaseste cu corespondentul international George Corman Thomas de la CBN, cum poate lupta SUA impotriva amenintarii islamului radical.

Deoarece autoritatile din Sri Lanka se tem de potentiale noi atacuri sinucigase din partea grupului din spatele atacurilor din duminica de Pasti, un activist musulman emite un avertisment urgent pentru crestinii din intreaga lume cu privire la amenintarea din ce in ce mai reala a islamului radical.

„Daca crestinii nu se trezesc, daca liderii crestini nu se trezesc, atunci musulmanii care fug de extremisti nu va mai pot ajuta”, a spus Mohammad Tawhidi, un autor musulman din Australia. „Incercam sa va avertizam.”

Tawhidi, un musulman nascut in Iran la a treia generatie iraniana si autorul cartii The Tragedy of Islam spune ca, corectitudinea politica permite musulmanilor radicali sa-si infloreasca ideologia periculoasa si mortala.

Cand venim in Occident si incercam sa avertizam guvernele si agentiile de Inteligenta despre ceea ce se intampla, despre persoanele de care am fugit, avem aceasta noua agenda de corectitudine politica care ne spune ca „oh, suntem rasisti, suntem cei tradatori siextremistii trebuie sa fie intelesi si imbratisati”.

Tawhidi spune ca, desi grupul terorist islamist ISIS si-a pierdut teritoriul in Siria si Irak, adeptii si simpatizantii grupului planuiesc in continuare haosul.

„Luptam cu un adevarat califat, nu cu un califat asa-numit, aceasta este adevarata ideologie extremista militanta islamista care preia teritoriile si tarile noastre”, a avertizat Tawhidi.

Saptamana aceasta, un ziar german a publicat un study exhaustiv al tuturor atacurilor teroriste islamiste din intreaga lume de la atacurile din 11 septembrie 2001 asupra SUA.

Potrivit ziarului german  Die Welt extremistii islamici au efectuat 31.211 de atacuri în ultimii 18 ani.

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply