Stiri externe

Musulmanii din Germania doresc piscine separate deoarece religia nu le permite

Musulmanii doresc piscine separate deoarece religia nu le permite să se amestece cu europenii dar mai ales să facă baie alături de femei.

Mai nou vor o piscină doar pentru ei, dar nu oricum, potrivit Islamului ortodox, femeile şi bărbaţii nu pot înota împreună aşa că vor separat.

În Germania, cu puţină întârziere faţă de alte naţiuni europene, a apărut dialectica asupra bunătăţii pentru imigranţi. Şi, politica, mai ales după ultimele rezultate electorale, a început să semnaleze existenţa unor dificultăţi legate de dezvoltarea unei societăţi deschise.

Boomul partidului AFD, este semnificativ: suveranismul populist, care intenţionează să pună în discuţie multiculturalismul şi efectele sale, înrădăcinându-se până şi în foarte civilzata naţiune teutonă. Nu s-ar fi bănuit în ruptul capului o asemnea schimbare. Este vorba despre o situaţie socială care trebuie observată cu atenţie. Asta fiindcă de destinul Germaniei depind, cel puţin în parte, soarta altor naţiuni europene.Iar cazul Frankfurt este emblematic.

Citește și:  Ungaria suspendă primirea cererilor de azil la graniţă, invocând coronavirusul
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 58

Close