Quantcast
Musulmanii distrug crucile creştine în toată lumea – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Musulmanii distrug crucile creştine în toată lumea

Un imigrant musulman din Roma a înjunghiat recent un bărbat creştin în gât fiindcă purta un crucifix la gât. Atacantul, un marocan de 37 ani, este acuzat de tentativă de omucidere; ,,ura religioasă” este citată ca ,,factor agravant” în infracţiune, potrivit siteului catacombeleortodoxiei.

Din nefericire, acesta nu este primul caz de infracţiune de ,,ură religioasă” din Italia care se petrece având ca subiect crucea. Printre altele,

– un băiat musulman de origine africană a sâcâit, a insultat şi în cele din urmă a bătut o fată de 12 ani în timpul orelor de şcoală pentru că şi ea purta un crucifix;

– un imigrant musulman s-a năpustit într-o biserică veche din Veneţia şi a atacat crucea mare, veche de 300 ani, rupându-i un braţ, în timp ce zbiera: ,,Tot ce este într-o biserică este fals !”

– după ce a fost distrus un crucifix în vecinătatea unei moschei aglomerate, primarul din Cinisello Balsamo a spus cu privire la identitatea vinovatului/vinovaţilor: ,,Înainte să ne arătăm uniţi cu musulmanii, haideţi să-i facem să înceapă prin a respecta civilizaţia şi cultura noastră”.

Citeste si: IMAM PENTRU IMIGRANȚI: „SUNTEȚI AICI PENTRU A RĂSPÂNDI ISLAMUL” – VIDEO

Din ce motiv crucifixul îi face pe unii musulmani să reacţioneze violent ? Ostilitatea islamică faţă de cruce este un fenomen decisiv, care străbate continentele şi secolele şi este foarte grăitor pentru ostilitatea înnăscută a islamului faţă de creştinism.

Pentru necunoscători ar trebui spus nu numai că crucea este simbolul fundamental al creştinismului – pentru toate confesiunile, inclusiv pentru majoritatea formelor de protestantism altfel iconoclast –, dar ea simbolizează dezacordul fundamental dintre creştini şi musulmani. Potrivit profesorului Sidney Griffith: ,,Crucea şi icoanele au declarat public tocmai acele puncte ale credinţei creştine pe care Coranul, potrivit poziţiei musulmane, le-a negat explicit: faptul că Hristos este Fiul lui Dumnezeu şi că El a murit pe cruce”. Drept aceea, ,,practica creştină a închinării la cruce … stârnea adeseori dispreţul musulmanilor”, astfel că de la începutul cuceririlor teritoriilor creştine de către musulmani, a existat o permanentă ,,campanie de a şterge simbolurile publice ale creştinismului, în special semnul anterior omniprezent al crucii”.

Citeste si: Grup de imigranţi violenți au terorizat călătorii şi personalul feroviar din trenul Timișoara – Baia Mare

Această campanie porneşte de la profetul musulman Mohamed. Se pare că el ,,avea o asemenea aversiune faţă de forma crucii încât spărgea orice obiect care era adus în casa lui şi avea pe el semnul crucii”, scria un istoric[1]. De asemenea, Mohamed a afirmat că la sfârşitul vremurilor, Iisus (,,Isa” la musulmani) Însuşi va considera important să ,,zdrobească crucea”.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply