Quantcast
Musulmanul Arafat, despre reluarea programelor de biserică – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Musulmanul Arafat, despre reluarea programelor de biserică

Raed Arafat, afirmă că deocamdată nu se pune problema reluării slujbelor religioase în interiorul lăcaşelor de cult.

Acest lucru ar putea fi permis la următoarea relaxare a restricţiilor, după 1 iulie. Arafat afirmă însă că nu s-a luat o decizie oficială în acest sens.

Citeste si: Începe CIPAREA populației în octombrie 2020!

“La acest moment, din discuţiile pe care le avem, nu există alte soluţii. Încă există retincenţa de a permite accesul în lăcaşurile de cult. Am avut focare care au apărut în anumite zone,  în care s-au întâlnit mai mulţi împreună. O zonă chiar a trebuit să o carantinăm.

În acest moment, să ajungem la slujbe în interior, cu anumite măsuri, poate la următoarea fază de relaxare. Dar nu vreau să spun că acesta este răspunsul definitiv. Depinde ce discutăm cu colegii din comisie”, a declarat Arafat la Antena 3.

Pastorul Viorel Iuga, preşedintele Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România, afirmă că s-a acceptat prea uşor suspendarea slujbelor religioase în contextul pandemiei. Comentariul pastorului Iuga vine la scurt timp după ce preşedintele Iohannis a vorbit despre o relaxarea a restricţiilor după 15 iunie, fără să spună ceva şi despre reluarea slujbelor în interiorul bisericilor.

Citeste si: Experții medicali: CORONAVIRUS este o epidemie de PANICA în masă

În acest moment, programele religioase publice se pot organiza doar în aer liber. Detalii AICI!

Despre Info Crestin News

Leave a Reply