Quantcast
NATURAL NEWS: Dacă nu ne vom feri copiii de avorturi și mutilări LGBT, Dumnezeu va dezlănțui focul și furia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

NATURAL NEWS: Dacă nu ne vom feri copiii de avorturi și mutilări LGBT, Dumnezeu va dezlănțui focul și furia

Copii lipsiți de apărare sunt sistematic mutilați și uciși cu voioșie de către demonicii avocați ai avortului  de pe cuprinsul Americii. În faptele lor de un rău absolut nu găsești nicio urmă  de remușcare, compasiune sau recunoaștere a dreptului copilului la viață. Promotorii avorturilor și infanticidurilor post-natale nu sunt nimic altceva decât asasini în serie și măcelari de copii și este de datoria noastră – în calitate de ființe umane cu conștiință – să-i oprim de la a mai mutila și ucide copii nevinovați, fie că sunt încă în uter sau deja născuți.

În numele „sănătății de reproducere a femeilor”, industria de ucidere în masă a avorturilor pretinde, în mod absurd, că bebelușii umani nu sunt umani deloc… cel puțin până când cineva decide să păstreze copilul. Chiar și atunci, același copil poate fi exterminat de către părinți după naștereprin ceea ce se numește „avort la al patrulea termen” și care nu este altceva decât o crimă asupra unei ființe umane din toate punctele de vedere. Toate astea sunt justificate pentru „stângiști” [simpatizanții Partidului Democrat din SUA – n.tr.], care își spun că adepții creștinismului sunt răi, în timp ce partizanii avorturilor distrugătoare de vieți sunt miloși.

Știm deja că stângiștii nu vor opri mutilările LGBT și uciderile sistematice de copii. De fapt, ei chiar se mândresc cu actele lor de violență extremă împotriva celor nenăscuți sau născuți foarte curând. Această anihilare a vieții unor copii nevinovați este cea care cumva dă sens vieților goale și fără rost ale „progresiștilor”, care aparent nu au niciun alt motiv să existe decât pentru a comite fapte de violență, crime, distrugere, cenzură și sabotaj împotriva celorlalți. Întreaga lor existență se bazează pe distrugerea vieții, a libertății și fericirii, acesta fiind motivul pentru care ei urăsc națiunea formată exact pe aceste principii creștinești.

Orice promotor al avortului este un criminal în serie și orice criminal în serie va fi judecat de Dumnezeu, dacă nu de societate înainte. Avertismentul aici este că, în cazul în care noi, Poporul, nu vom proteja copiii nevinovați de violențele avortului și de mutilările LGBT-iste, Dumnezeu va judeca națiunea noastră pe de-a întregul ei și doar puțini vor fi feriți măcar de unele dintre efectele furiei lui Dumnezeu dezlănțuite asupra răului care infestează azi societatea noastră ca un demon anti-omenesc.

Crimele în masă și mutilările bebelușilor conștienți, totul în numele „progresismului”

Nu prea încape îndoială că Dumnezeu va judeca America și civilizația occidentală din nou pentru crimele în masă și mutilările copiilor nevinovați în numele LGBT. Dacă ținem cont de răspândirea în toată America a „Orei de povești cu o Drag Queen” [cf. Merriam-Webster Dictionary, o drag queen este un bărbat, de regulă homosexual, care se îmbracă și se machiază ca o femeie – n.tr.] dar și de sistemul național de educație care aproape că se identifică cu îndoctrinarea pedofilistă, putem spune că niciodată până acum nu au fost copiii americani mai expuși răului pe care îl răspândesc atât de mulți stângiști demonici, perverși și abuzatori, care se distrează în culte sexuale precum NXIVM și care au legături cu Hillary Clinton, traficul de copii și cu satanismul.

Cu școlile publice transformate în centre de cultură a pedofiliei și cu universitățile americane care funcționează în zilele noastre ca niște uzine de spălare pe creier și îndoctrinare LGBT pentru tinerii adulți, stângiștii au făcut din America un iad infestat de demoni care disprețuiesc moralitatea, biologia și decența umană. Niciun copil nu mai este în siguranță într-o țară condusă de monopolurile din tehnologie, de propagandiștii din media și de legiutori de stânga care cer „dreptul” de a ucide copiii după ce ei s-au născut (sau să îi castreze efectiv cu ajutorul chirurgiei domestice LGBT de „reorientare sexuală” de tip „de asamblat acasă” și care este utilizată de părinții criminali și bolnavi mintal).

Ceea ce progresiștii de stânga le fac copiilor de pe cuprinsul Americii nu este doar bolnav. Este de-a dreptul satanic. Este o sfidare a vieții și a lui Dumnezeu.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply