Nelipsită de la biserică, 75 de ani

Asculta informatia

Americanca June Harrison nu a lipsit în nicio săptămână de la biserică, în ultimii 75 de ani. În semn de apreciere pentru consecvenţa femeii, conducerea bisericii Community Southern Baptist din statul Illinois i-a oferit o diplomă de recunoaştere.

img20111010559hi_400Într-o duminică în urmă cu 75 de ani, pe când June era un copil, mama ei a dus-o la o reuniune de familie în loc să o ducă la biserică. “Am plâns toată ziua fiindcă a trebuit să lipsesc de la Şcoala Duminicală,” povesteşte June.

De atunci, timp de 75 de ani, femeia, membră a bisericii Community Southern Baptist, nu a mai lipsit niciodată de la Şcoala Duminicală. Ajunsă la o vârstă respectabilă, 80 de ani, ea povesteşte că nici măcar în vacanţe nu lipsea. Împreună cu soţul ei, acum decedat, oridecâteori mergeau în vacanţă aveau grijă să se cazeze în apropierea unei biserici, astfel încât, duminica, să poată participa la serviciile divine.

David Francis, directorul departamentului Şcolii Duminicale în cadrul organizaţiei LifeWay a declarat pentru Baptist Press că Harrison este “o exemplificare excepţională a adevărului că părtăşia săptămânală, în jurul Cuvântului lui Dumnezeu este o experienţă de care ne putem bucura toată viaţa: de la naştere , până în Ceruri.” noteaza semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *