Quantcast
NetFlix încearcă să normalizeze PEDOFILIA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

NetFlix încearcă să normalizeze PEDOFILIA

Păcatele lui Netflix sunt multe și se înmulțesc de la zi la zi. Majoritatea dintre voi știți despre Netflix mai multe decât știu eu. Nu îmi amintesc să fi vizionat vreodată ceva pe Netflix, dar am citit pe ici și colo comentarii privind pericolele pe care Netflix le prezintă pentru valori.

Anul trecut, Netflix a publicat un documentar privind referendumul din România dintr-o perspectivă “anti”. Mi-am dat seama atunci că Netflix e o platformă a imoralității.

Citeste si: Senator american introduce proiect de lege pentru legalizarea pedofiliei

Netflix și-a legat soarta financiara de promovarea revoluției sexuale și a anti-valorilor. Pe perioada pandemiei și-a îmbogățit gama perversiunilor sexuale și a pornografiei pe care le oferă publicului.

E un scandal în aceste zile privind Netflix, la o săptămână sau două înainte ca Netflix să lanseze filmul Cuties în septembrie. Puține persoane au urmărit întregul metraj, dar mii și zeci de mii de părinți au urmărit treilerul și sunt îngroziți. Opinia cvasi-unanimă a părinților este că filmul sexualizează fetele de 10-11 ani, le transformă în obiecte de consum sexual, și normalizează pedofilia.

Am aflat despre Cuties pentru prima dată vineri seară, la o dezbatere televizata privind subiectul. Grupul de comentatori era format din patru persoane, dintre care două de culoare. Fără excepție, fiecare persoană a condamnat în termeni absolut direcți și drastici filmul.

Vezi articolul intreg pe: https://europanews.ro/netflix-incearca-sa-normalizeze-pedofilia/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply