Quantcast
New York legalizează poligamia. Ce urmează? – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

New York legalizează poligamia. Ce urmează?

Știrea aceasta încă nu a fost difuzată în România: la sfârșitul lunii trecute un judecător din New York a invalidat pe motive de neconstituționalitate legea statului care permite căsătoria doar între două persoane, fie de același sex, fie de sex opus: https://reason.com/…/in-sum-the-problem-with-the-same…/ Judecătorului i s-a părut discriminatorie noțiunea ca instituția căsătoriei să fie limitată la doar două persoane.

Pe moment nu se știe dacă decizia va fi atacată la un tribunal superior. Dacă va rămâne definitivă, de acum într-o lună poligamia va fi oficial legală în New York. Iar apoi se va extinde, foarte probabil, în restul Americii.

Rațiunea judecătorului este retorică: Curtea Supremă a declarat deja căsătoria între persoane de sex opus neconstituțională, fără să exprime clar nicio opoziție față de poligamie. Atunci, de ce nu și poligamia?

Cu aproximativ 15 ani în urmă, Canada a respins o acțiune judecătorească similară intentată de mormonii din British Columbia. Din nefericire, însă, în permanență există cineva care vrea să spargă gheața, să fie “primul” în lărgirea frontului răutății și imoralității, vârful de lance al unor mofturi noi care își doresc recunoașterea în lege. Inflația drepturilor e la modă și a fost de mulți ani. Doar dreptul la viață al copiilor nenăscuți nu este luat în serios.

Copiii nenăscuți așteaptă la coadă să le acordăm dreptul la viață.

Am atenționat încă din primul deceniu că odată legalizate, căsătoriile unisex vor deschide porțile spre alte practici sexuale nefolositoare ți nocive. Din nefericire, pronosticul meu și al colegilor mei din mișcarea pro-familie s-a împlinit. Ne putem aștepta de acum înainte la recunoașterea prin lege a poliandriei (o femeie cu mai mulți soți), poliamoriei (căsătoria de grup), sologamiei (căsătoria individului cu el însuși / ea însăși), căsătoriei între rudenii mai îndepărtate, iar apoi mai apropiate, căsătoriei între frați, căsătoriei între surori, legalizarea pedofiliei și căsătoria între adulți și copii, căsătoria cu roboți, căsătoria cu animale etc.

Aceste putreziciuni vor căuta să ne bată și nouă la ușă. Este obligația noastră să le stăpânim și să nu le permitem accesul.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply