New York: Mii de creștini au umplut Times Square pe 6 noiembrie

Asculta informatia

Organizat de pastorul Mike Signorelli, carismatica adunare creștină a atras mii de oameni pe 6 noiembrie.

A existat o trezire spirituală în inima orașului New York? Potrivit lui Alexander Pagani, așa s-a întâmplat în seara zilei de 6 noiembrie. La chemarea pastorului Mike Signorelli de la Biserica V1, mii de oameni au invadat Times Square pentru a se ruga uni pentru alti ca oameni să împărtășească Evanghelia și să alunge demonii.

Vremuri de rugăciune, vindecare și eliberare au fost punctate în această seară. „Străzile din New York erau pline de sunetul credincioșilor care vorbeau în limbi”, a scris Mike Signorelli pe  X fosta retea Twitter.

Pe lângă Alexander Pagani și Mike Signorelli, la această întâlnire carismatică au participat și pastorul Greg Locke și artista Jenny Weaver.

Aceasta din urmă, o fostă vrăjitoare a mărturisit despre ceea ce a făcut Dumnezeu în viața ei: „M-a tras dintr-o viață de stradă, de la dependență de droguri  la un stil de viață sanatos si credincios… M-a crescut schimbat și m-a făcut soție si mamă, o fiică a regelui.”Ea a adăugat: „Nu trebuie să-mi fac griji cu privire la ceea ce îmi rezervă ziua de mâine pentru că am speranță. Așa a spus Dumnezeu.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply