Quantcast
NIGERIA: O tanara nigeriana a renuntat la libertate pentru credinta ei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

NIGERIA: O tanara nigeriana a renuntat la libertate pentru credinta ei

O tanara crestina din Nigeria a fost declarata sclava pe viata de catre activistii musulmani. Leah Sharibu in varsta de 16 ani este ostatica organizatiei teroriste Boko Haram. Mama lui Leah a mers la Washington D.C. pentru a obtine eliberarea ei.

Rebecca Sharibu nu are motiv sa zambeasca. Ea sufera din cauza unei pierderi pe care niciun parinte nu ar trebui sa o simta.

Rebecca Sharibu, mama lui Leah: Ma numesc Rebecca. Am avenit aici ca sa ii cer guvernului Statelor Unite sa ma ajute ca fiica mea sa fie eliberata.

Fiica ei Leah, a fost rapita la scoala impreuna cu alte 109 fete de catre Boko Haram, o organizatie terorista periculoasa care are legaturi cu Statul Islamic. Guvernul nigerian a negociat eliberarea fiecarei fete, cu exceptia lui Leah. Organizatia nu ii da drumul, daca nu renunta la credinta ei crestina. Cand avea doar 14 ani, Leah i-a refuzat.

Dede Laugesen, Save the Persecuted Christians : Ea a ales credinta in locul libertatii, desi ar fi fost asa de usor sa cedeze.

Sursa: https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/10793-o-tanara-nigeriana-a-renuntat-la-libertate-pentru-credinta-ei#ixzz5sQrevuxG

Despre Info Crestin News

Leave a Reply