Noile Alianţe (complet divergente, periculos de divergente) ale Noii Ordini Mondiale – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Noile Alianţe (complet divergente, periculos de divergente) ale Noii Ordini Mondiale

Asculta informatia

Pe fond, sunt numai două deoarece, după toate zbaterile de până acum, acestea au rămas de negociat ca mari variante – veţi vedea în ce măsură de antinomice – în cadrul negocierilor intense care se poartă între reprezentanţii marilor puteri.

Acum şi nu mai târziu deoarece este vorba despre presiuni enorme pentru ajungerea  la un acces preferenţial şi control al pieţelor mondiale.

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

Nimeni nu mai are timp de poveşti despre democraţie, este clar că a venit timpul în care, după ce şi-au dat jos măştile de protocol şi s-au dezbrăcat de caracter, acei jucători care contează în geo-politica planetei au trecut la treabă şi încearcă să formeze Noile Alianţe ale Noii Ordini Mondiale.

Două sunt, cum spuneam, şi foarte clar ofertante, aşa cum se cuvine pe piaţa asta unde deja pătrunsese prea multă lume şi pe care, în aceste săptămâni, se precizează deja primele rezultate ale competiţiei finale.

Prima Alianţă

Surpinzătoare cel puţin în aparenţă, dar perfect logică dacă vedem cum evoluează indicii electorali ai actualului preşedinte Trump. Drept care, ieri, Secretarul de Stat Mike Pompeo a propus ca ţara sa şi Uniunea Europeană să împărtăşească de acum înainte o gândire comună asupra Chinei în scopul de a crea o strategie eficientă de rezistenţă în faţa creşterii continue a puterii economice a Chinei, enervant de puţin sau deloc afectată de sancţiunile americane.

Apelul a fost făcut cu prilejul unui eveniment găzduit de German Marshall Fund, prilej cu care Pompeo a spus ceva extrem de important care, vreodată chiar pus n practică, ar defini esenţa noii alianţe globale economice şi de securitate: nu este vorba despre o situaţie în care SUA se confruntă cu China, ci una în care lumea întreagă se confruntă cu China.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/noile-aliante-complet-divergente-periculos-de-divergente-ale-noii-ordini-mondiale/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Close