Quantcast
Nouă campanie PR: Israelul, refugiu al homosexualilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Nouă campanie PR: Israelul, refugiu al homosexualilor

Acesta este mesajul pe care cea mai nouă campanie de PR a ţării vrea să-l dea lumii şi, în special, comunităţii de homosexuali din întreaga lume. Mai presus de interesul turistic, homosexualii israelieni afirmă că mesajul este unul cât se poate de înşelător.

israelul_refugiu_al_homosexualilor (Foto: theisraelproject.org)Anul acesta, oraşul Tel Aviv va găzdui, pe 8 iunie, parada anuală gay din Israel, eveniment ce va avea cea mai mare prezenţă din istoria israeliană. În plus, ofertele turistice ale guvernului includ promovarea unor cluburi şi plaje speciale pentru gay, lesbiene, bisexuali şi trans-sexuali. Campania afirmă că homosexualii sunt într-atât de liberi încât au posibilitatea de a se înrola în armată şi le sunt recunoscute căsătoriile oficializate în alte ţări.

Comunitatea gay a fost scandalizată de campania guvernului israelian. Reprezentanţii afirmă că principalul motiv pentru care comunitatea gay beneficiază de libertate în Israel este implicarea directă şi activă a organizaţiilor ce apără drepturile comunităţii gay. Guvernul, prin ministerele de interne şi de justiţie, este în continuare o instituţie ce apără căsătoria tradiţională, nicidecum un avocat al comunităţii gay.

În plus, în timp ce la Tel Aviv, regulile sunt lejere, capitala Ierusalim este mult mai conservatoare şi manifestă mai puţină toleranţă faţă de comunitatea gay. Aşadar, campania este înşelătoare şi prezintă Israelul, care este o ţară frumoasă şi cu o istorie bogată, într-o lumină eronată.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply