Quantcast
NOUA ORDINE MONDIALA = SATANA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

NOUA ORDINE MONDIALA = SATANA

NOUA ORDINE MONDIALA inseamna degradare umana,destrabalare demonica,stergerea caracterului,a personalitatii individului,sugestia bestiala subanimalica a stergerii diferentelor dintre sexe.

De aproape două milenii, teologii creștini și mirenii se tem de o conspirație globalistă care să ducă la îndeplinirea profețiilor despre Sfârșitul lumii din Biblie, în special din Cartea lui Ezechiel, Cartea lui Daniel, predica lui Iisus de pe Muntele Măslinilor, din Evangheliile sinoptice, precum și din Cartea Apocalipsei. Ei susțin ca agenții umani și demonici ai diavolului sunt implicați într-un complot primordial de a induce în eroare omenirea cu scopul acceptării unei teocrații satanice care să domine lumea, teocrația satanică a Nesfintei TreimiSatana, Antihristul și prorocul mincinos fiind baza unui cult imperial. În multe teorii ale conspirației contemporane creștine, profetul mincinos va fi ultimul papă al Bisericii Romano-Catolice (înscăunat prin trădare sau de o conspirație iezuită), un guru carismatic din mișcarea New Age sau chiar un lider al unei organizații fundamentaliste creștine, cum ar fi Fellowship, în timp ce Anticristul va fi un președinte al Uniunii Europene, ori secretarul general al Organizației Națiunilor Unite sau un actor virtual care servește drept figură pentru un supercomputer.

Teoreticienii conspirației cred că Noua Ordine Mondială va fi pusă în aplicare și prin monitorizarea și controlul circulației persoanelor fizice. Ceea ce înseamnă că planurile au în vedere între altele oprirea creșterii societăților prin programe medicale vizând sănătatea și planificare familială, care promovează abstinența, contracepția și avortul, sau reducerea în mod intenționat a celei mai mari părți din populația lumii, prin genociduri provocate de războaie inutile, prin epidemii de virusuri create de ingineria genetică și prinvaccinuri, precum și prin dezastre ecologice cauzate de influențarea condițiilor meteorologice (exemplu: HAARP) etc.

11034475_1531912287074387_9201492942098864875_o

Despre

Leave a Reply