Quantcast
Noua Zeelandă: Șase librării creștine forțate să se închidă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Noua Zeelandă: Șase librării creștine forțate să se închidă

 

Cu regret, Societatea Biblică din Noua Zeelandă a anunțat închiderea a șase librării creștine până la sfârșitul lunii mai. „Trebuie să luăm decizii dificile cu privire la cum să salvăm totul”, a spus organizația.

Cu inima grea Societatea Biblică din Noua Zeelandă a făcut anunțul într-un comunicat de presă. Șase dintre cele paisprezece librării Manna Christian din Noua Zeelandă se vor închide până la sfârșitul lunii mai. 

„Trebuie să luăm decizii dificile despre cum să salvăm totul sau să ne aflăm într-o poziție în care trebuie să închidem totul”, a declarat Neels Janse Van Rensburg, directorul executiv, pentru Otago Daily Times în decembrie. 

Trei luni mai târziu, organizația a oficializat închiderea a trei librării la sfârșitul lunii martie și a altor trei la sfârșitul lunii mai. Costul în creștere al hârtiei și al transportului internațional a pus organizația non-profit în pericol financiar.

În plus, organizația a anunțat închiderea biroului său din Wellington și acum își va centraliza operațiunile de la sediul central din Auckland.

 Înființată în 1972 cu un singur magazin în Invercargill, situat pe Insula de Sud a Noii Zeelande, Librăriile Creștine Manna și-a propus să ofere resurse biblice și creștine bisericilor.

„Închiderea librăriilor este o reflectare a vremurilor în care trăim”, deplânge Rachel Afeaki, secretarul general regional din Pacificului de Sud al Alianței Evanghelice Mondiale. Dacă își invită cei patru copii mici să citească cel puțin douăzeci de minute pe zi, ea recunoaște că este o „bătălie” zilnică, deoarece copiii sunt aclimatizați la ecrane de la o vârstă foarte fragedă.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply