Quantcast
Noul premier britanic numește Ierusalimul capitala Israelului – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Noul premier britanic numește Ierusalimul capitala Israelului

Partidul Conservator a anunțat că Rishi Sunak este noul lor lider și viitorul premier al Regatului Unit. Cea mai mare parte a lumii se va concentra pe dezastrul economic cu care se va confrunta noul premier britanic Rishi Sunak, precum și pe tensiunile interne ale Partidului Conservator, care i-ar putea scurta timpul în funcție al noului premier.

Presa din Israel vede numirea lui Sunak dintr-o perspectivă mult mai optimistă datorită declarațiilor pro-Israel facute până acum de Sunak. Cotidianul The Times of Israel a amintit că Rishi Sunak, la o adunare a Prietenilor Conservatori ai Israelului, în urmă cu două luni, a spus că Ierusalimul este „indiscutabil capitala istorică” a Israelului și că există un „motiv foarte puternic” pentru mutarea ambasadei Marii Britanii de la Tel Aviv la Ierusalim.

Sunak este primul hindus care a deținut vreodată cea mai importantă funcție în Regatul Unit. Sunak se confruntă cu o sarcină monumentală de a-și uni partidul fragmentat și de a rezista în fața Partidului Laburist de opoziție, care deține acum un avantaj uriaș în sondaje. Problemele economice și sociale sunt colosale și puțini văd o licărire de speranță pentru impasul Londrei în găsirea de soluții pentru această iarnă, care se anunță grea.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply