Tuesday , 17 May 2022

Nu participați la concertul cu Lady Gaga!

Asculta informatia

Pe 16 august, o ambasadoare a imoralității e programată să țină un concert în România. E vorba de Lady Gaga. Vă rugăm, dragi români, și mai ales dragi creștini, nu mergeți, nu îngăduiți copiilor voștri să meargă, și încurajați-va colegii, vecinii și cunoștințele să nu meargă.

Murdăria și imoralitatea în lume se extind pe banii creștinilor. Creștinii facilitează extinderea imoralității în lume. Prin participarea lor la astfel de evenimente ei, de fapt, finanțează expansiunea imoralității. Criticăm pe bună dreptate vedetele și Hollywood pentru materialele obscene și nefolositoare pe care le produc. Nu le-ar produce, însă, dacă nu ar aduce bani. Imaginați-vă că niciun creștin nu ar participă la astfel de evenimente. Evenimentele ar deveni neprofitabile, iar cei care le inițiază le-ar abandonă. Haideți să nu ne facem părtași unui eveniment diabolic pe 16 august!

Țări precum Grecia, Bulgaria, Serbia, Georgia, Moldova, Rusia, Belarus, Muntenegru, Albania, Bosnia, etc. au refuzat categoric concertele Lady Gaga.
Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *