Quantcast
Nu vrem să ne #omorâți copiii în școli, #asfixiați de MASCĂ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Nu vrem să ne #omorâți copiii în școli, #asfixiați de MASCĂ

“Nu vrem să ne #omorâți copiii în școli, #asfixiați de MASCĂ! Vreți să vă bateți joc de copiii noștri, așa cum v-ați bătut joc de toți credincioșii României când ați închis bisericile, la cea mai mare sărbătoare creștină a umanității, de la Învierea Lui Hristos!

Acum a venit rândul copiilor noștri să fie persecutați și sufocați cu măști, de niște dezaxați analfabeți, ai unui sistem corupt și vândut.Voi toți, care dați aceste legi de masacrare a copiilor prin purtarea obligatorie a măștii pe toată perioada orelor de curs, unde vă duceți copiii la școală?!

Citeste si: Trump a distribuit o postare care spune că masca reprezintă „sclavie, tăcere și moarte socială”

Sunt sigur că nu în România, ca să nu mai spun, că mulți dintre voi nici măcar nu aveți copii!Voi, ăștia care vreți sa fiți votați, cu partidele voastre de doi bani, voi, care urmăriți doar interesele voastre personale și meschine, vă spun să ne lăsați copiii în pace și să nu încercați să-i omorâți cu zile! Voi, aștia care ați distrus o națiune și care nu ați făcut nimic pentru noi în 30 ani, acum vreți să batjocoriți și tradițiile școlii româneaști? !

Explicați acum când cereți românilor să vă aleagă, unde ați adus țara și munca de-o viață, a oamenilor pe care i-ați mințiți?Pentru ce trebuie să vă votăm, căpușelor?Mai întâi, trebuia să asigurați condiții copiilor noștri în școli și după să impuneți regulile voastre inumane de îngrădire a libertăților!Mulți dintre voi, guvernanților, care impuneți acest genocid împotriva elevilor, nu aveți copii și nu știți ca febra se poate face și din alte motive și infecții, nu numai din Covid, iar purtatul măștii în fiecare zi de către un copil pentru o durată de 5 ore, poate genera afecțiuni foarte grave.Pe voi nu vă interesează că peste 10 ani vom avea o generație de tineri cu probleme și fobii, pe care sistemul medical nu va mai reuși să îi trateze niciodată, din cauza voastră.De ce trebuie să sufere copiii noștri pentru voturile voastre?

La sănătatea mintală a copiilor noștri pe care vreți să-i terorizați acum în școli nu va gândiți? Nu mai vorbim de consecințele psihologice ale acestei traume pe termen lung, care vor fi dezastruoase pentru toți copii.Cum ar fi să vă trimiteți voi, politicienilor care dați aceste legi, copiii voștri la școală in condițiile acestea, pe proprie răspundere, pentru că noi, părinții de copii ai României, n-o să-i lăsăm ca să-i exterminați voi în lagărele școlilor insalubre ale învățământului pe care vreți să îl distrugeți.Dar pe voi nu vă interesează nimic din toate astea, pentru că, copiii voștri sunt la școli private și în scoli din afara țări, iar pe ai noștri îi folosiți drept cobai!

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/nu-vrem-sa-ne-omorati-copiii-in-scoli-asfixiati-de-masca/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply