Quantcast
O asistentă de capelan se confruntă cu pedeapsă din cauză că a numit homosexualitatea păcat – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O asistentă de capelan se confruntă cu pedeapsă din cauză că a numit homosexualitatea păcat

Luna trecută, unui capelan din Alaska i s-a cerut să şteargă un articol religios pe care îl scrisese din cauză că ar fi ofensat ateii din baza sa de Forţă Aeriană. Acum o tânără soldată spune că a fost mustrată pentru o postare Facebook despre homosexualitate (Charisma News).

O asistentă a capelanului armatei a declarat faţă de Todd Starnes, gazdă la Radio Fox News, că fusese acuzată de crearea unui mediu “ostil şi antagonic” după ce a scris un mesaj pentru pagina sa personală Facebook în care a numit homosexualitatea păcat.

Soldatul de douăzeci şi şase de ani, care vorbise în condiţii de anonimat, a spus că a intrat pe pagina sa după ce se întorsese de la o slujbă duminicală de la biserică şi vizionase un documentar despre un slujitor care a susţinut homosexualitatea. “Am fost frustrată faţă de ceea ce am văzut, aşa că am publicat pe Facebook un mesaj despre asta”, i-a declarat ea lui Starnes.

Postarea de pe Facebook spunea: “Sunt foarte furioasă, acum către toţi prietenii mei homosexuali, să ştiţi că îmi pasă de voi, aşa că nu voi gândi altfel. Urmăresc acest documentar, iar acel homosexual a venit la biserică, şi pastorul i-a spus că are nevoie să îmbrăţişeze calea lui, şi că acest lucru nu este un păcat. Ok..umm..wow, cu siguranţă. M-am săturat de oamenii care fac Cuvântul lui Dumnezeu ceea ce nu este. Da, Dumnezeu te iubeşte ca personaă, dar El urăşte păcatul. M-am săturat să aud despre pastori care nu au nimic împotriva homosexualităţii.”

A doua zi, asistenta capelanului a fost chemată în biroul comandantului, i s-a spus că fie trebuie să şteargă postarea, fie va fi sancţionată cu o reducere în grad şi va plăti. Tânăra evanghelică a refuzat să şteargă postarea.

Noteaza. Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply