Quantcast
O asistenta umanitară mărturisește discriminarea împotriva femeilor creștine din Pakistan – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O asistenta umanitară mărturisește discriminarea împotriva femeilor creștine din Pakistan

Asculta informatia

Organizația pentru apărarea creștinilor persecutați International Christian Concern a chestionat un membru al echipei sale instalat în Pakistan cu privire la discriminarea suferită de femei în această republică islamică.

Ea începe prin a evoca dubla discriminare a cărei victimă este, ca femeie, dar și ca creștină. „Este o amenințare dublă”, explică ea.

Umanitarul depune apoi mărturie despre discriminarea suferită la universitate.

„Am fost discriminata la universitatea în timp ce studiam, într-o universitate privată din Lahore. Fiind singura studenta creștina la departamentul de inginerie electrică, m-am confruntat cu mult abuz verbal si discriminare. Un profesor mi-a dat în mod deliberat nota F din cauza credinței mele și am am repetat acest curs de trei ori în timpul mandatului acestui profesor, fără să obțin o altă notă decât F. Totuși, am reușit să iau A imediat ce profesorul a fost înlocuit.”

Apoi se întoarce la afacerea Asia Bibi. „Am învățat să ne ascundem adevăratele sentimente față de cazul Asia Bibi și să ne comportăm la universitate fără a lua parte la nicio discuție”, explică ea.

„Sunt atât de multe evenimente pe care le-am trăit de-a lungul vieții în care am simțit că siguranța mea va fi compromisă de identitatea mea religioasă. În ziua în care Asia Bibi a fost eliberată, a fost haos național pentru creștini”.

Umanitarul vrea să vorbească și despre îndrăzneala femeilor creștine de a împărtăși Evanghelia.

„În cele mai multe cazuri, femeile creștine din Pakistan sunt susținătorii de familie în gospodăriile lor. (…) Femeile creștine din Pakistan sunt suficient de curajoase și îndrăznețe pentru a fi martori și surse ale adevăratei Evanghelii în locul lor de reședință. munca și în grupurile lor. Împărtăşesc creştinismul cu destulă îndrăzneală în conduita şi comportamentul lor. Sunt ambasadori ai lui Hristos în comunitatea musulmană din Pakistan”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply