Quantcast
O biserică din Sibiu face zilnic slujbe pentru pacienții cu coronavirus: „Să ne rugăm pentru bolnavii din China” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O biserică din Sibiu face zilnic slujbe pentru pacienții cu coronavirus: „Să ne rugăm pentru bolnavii din China”

O biserică din Sibiu cheamă credincioșii, de miercuri, la slujbe zilnice, în timpul cărora să se roage pentru bolnavii cu coronavirus. „Să ne rugăm pentru bolnavii din China”, spune preotul de la Biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu.

Preotul Cătălin Dumitrean, care slujește la Biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu, i-a chemat pe credincioși la slujbă,timp de o săptămână. Aici se va oficia Taina Sfântului Maslu, „pentru liniștea și bolnavilor din întreaga lume”.

„După apariţia unui nou virus pe un continent îndepărtat, datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii. În acest sens vom pune la închinare Icoana primită de la Părintele Modest, care a aparţinut Pustnicului Ghervasie din Munţii Neamţului. Maica Domnului este cea care ne vindecă de boli şi necazuri!”, spune preotul Cătălin Dumitrean.

Citeste si: China interzice înmormântarea persoanelor omorâte de coronavirus. Ce se întâmplă cu cadavrele

Biserica din curtea Spitalului TBC din Sibiu este deschisă zilnic între orele 18.00 și 20.00, iar slujba începe la ora 18.00.

Noul coronavirus, depistat inițial în orașul Wuhan, este contagios și în perioada de incubație – înainte de apariția simptomelor, lucru ce îngreunează eforturile de stopare a răspândirii bolii, potrivit oficialilor chinezi. Cu toate acestea, OMS a informat că nu poate confirma momentan că virusul este contagios în perioada de incubație.

 

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply