O biserică donează 100.000 $ la celebrarea a 100 de ani de existență – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

O biserică donează 100.000 $ la celebrarea a 100 de ani de existență

Asculta informatia

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de existență, o biserică din Little Rock, Arkansas, a donat 100.000 $ unor organizații non-profit, dorind ca asftel să sprijine aceste comunități.

misiune

Gândindu-se ce ar putea să organizeze pentru sărbătorirea celor 100 de ani de existență, pastorul Randy Jumper, împreună cu membrii bisericii sale, au concluzionat că merită să facă ceva important pentru comunitate, să ofere. Următoarele proiecte sunt doar câteva din cele pe care biserica din Little Rock a hotărât să le finanțeze.

1. Tabără de o săptămână pentru 40 de copii dintr-un centru de plasament.
2. „Capela prietenilor” slujește de 40 de ani persoanelor rănite din zona centrală Arkansas, oferind alimente, ajutor pentru persoanele fără adăpost, articole de igienă, rechizite școlare pentru copii. Banii donați va oferi continuitate proiectului.
3. Școala Sylvan va putea achiziționa 20 de iPad-uri pentru studenții săi care acasă nu beneficiază de resursele necesare pentru tehnologie, astfel ei vor avea posibilitatea să desfășoare proiecte de cercetare.
4. Casa Harrison facilitează cazare temporară pacienților cu afecțiuni renale, cât și famililor acestora care îi însoțesc. Finanțarea va sprijini renovarea care va crește capacitatea locului.
5. 30 de copii bolnavi de cancer vor participa într-o tabără de vară unde vor beneficia de cursuri de educație pentru sănătate și management,și de terapie de grup.
6. Asociația care luptă împotriva traficului de fiinţe umane oferă un loc sigur victimelelor. Aceștia vor beneficia de servicii de reabilitare și asistență.

Biserica a publicat un anuț în ziarul local, specificând că suma de 100.000 $ va fi direcționață către 10 organizații non-profit care „produc o schimbare în oraș”. Ulterior, 462 de organizații au aplicat.

„Pentru a fi relevanți, oamenii vin cu o mulțime de planuri, idei și strategii. A iubi oamenii a fost dintotdeauna relevant(…) dar dacă îi iubești necondiționat, vei face o diferență, iar Dumnezeu te va binecuvânta” afirmă pastorul senior al bisericii, Loy Roy, potrivit publicației Christianpost.
Loy speră ca acest exemplu să motiveze și alte biserici să accentueze rolul lor misionar. Pe lângă donația oferită, biserica din Little Rock a strâns duminică încă 165.000 $, sumă care va ajuta la înființarea unor biserici în Vietnam noteaza revista semneletimpului.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

Close