Quantcast
O biserică organizează caravana de citire a Bibliei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O biserică organizează caravana de citire a Bibliei

Ceea ce puțină lume cunoaște despre Costa Rica este că a fost prima țară din lume care a abolit prin constituție existența armatei încă din 1949. Dar ceea ce și mai puțină lume știe este că din anul 2000 Costa Rica a stabilit prin lege o sărbătoare care celebrează Biblia. Aceasta se numește Ziua Națională a Bibliei, care a fost promovată de Partidul Renovării din Costa Rica și se serbează, Conform Legii 8030, în prima sâmbătă a lunii septembrie.

Încurajate de această sărbătoare națională, mai multe biserici au organizat evenimente biblice în această perioadă. Biserica Vida Abundante, tradus Viață din Abundență a organizat o caravană de citire a Bibliei, în care localnicii au putut participa la citirea Sfintelor Scripturi.

Rudy Corea, pastorul senior al bisericii Vida Abundante a spus: „biserica noastră a ieșit în stradă, acolo unde se află oamenii. Mergem în toate parcurile cu muzică, cu autorulote, cu difuzoare și vizităm fiecare dintre cantoanele provinciei noastre”. El a încheiat, spunând că „a fost o zi de sărbătoare în care mulți oameni s-au dăruit lui Isus și s-a atins scopul de anul acesta, care a fost să se ofere gratuit cinci sute de exemplare din Sfintele Scripturi”.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply