Quantcast
O blasfemie ireverentă, indecentă, scandaloasă, nerușinată – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O blasfemie ireverentă, indecentă, scandaloasă, nerușinată

Uneori dau peste materiale atât de josnice la adresa creștinilor, a credinței noastre, dar mai ales a Mântuitorului, încât nu îndrăznesc să pun în cuvinte ceea ce citesc.

Cei care îndrăzniți, puteți intra pe link și veți vedea despre ce e vorba: https://www.dailywire.com/news/275000-sign-petition-blasting-new-movie-starring-michael-jacksons-daughter-portrayal-of-jesus-as-a-lesbian-woman?

Citeste si: BLASFEMIE: Biserica Catolică iartă păcatele credincioşilor afectaţi de CORONAVIRUS

E o blasfemie la adresa Mântuitorului: un nou film, care urmează sa fie lansat curând, care pretinde, în era tiraniei ideologiei de gen, că Mântuitorul ar fi fost transgender, o femeie, și alte caracteristici josnice ca acestea.

Mântuitorul ne îndeamnă să-i iertăm pe blasfematori, pentru că nu știu ce fac. Iertarea e una, dar îndreptarea e și ea necesara. Iar unde nu e îndreptare, sunt consecințe.

Din nefericire, filme și cărți hulitoare la adresa Mânuitorului au fost deja lansate de mulți ani. Probabil că încă vor fi. Dar ele nu vor putea schimba Adevărul.

Notați că actrița principală a filmului e nepoata lui Michael Jackson, presupusul pedofil, decedat din cauza exceselor de medicamente antidepresive.

Tatăl ei a fost o victimă a revoluției sexuale, la fel fiica.

Peter Costea

Despre Info Crestin News

Leave a Reply