O călugăriță din Napoli întrerupe un sărut între două femei: „Este diavolul, însuși diavolul”

Asculta informatia

În Napoli, Italia, în timp ce actrițele și modelele Serena de Ferrari și Kyshan Wilson se pregăteau să se sărute în timpul unei ședințe foto, o călugăriță le-a cerut celor două femei să se oprească.

O secvență care a devenit virală. Serena de Ferrari și Kyshan Wilson, care joacă în serialul „Mare Fuori”, au fost pe punctul de a se săruta într-un cartier napoletan, sub privirile unui fotograf de la revista italiană Not Yet.

„Este diavolul, diavolul însuși, Iisuse, Maria, Iosif!”

 

Totuși, acest „sărut magic” a fost brusc întrerupt de un vizitator neașteptat, o călugăriță în vârstă. „Ce faceți? Ce faceți?”, a strigat călugărița. „Lucrăm, doamnă”, a răspuns fotograful.

„Dar ce-i asta?… fete cu fete?…”, se miră călugărița. Situația le-a amuzat în mod evident pe cele două actrițe. Înainte de a pleca, călugărița a spus: „Este diavolul, diavolul însuși, Iisuse, Maria, Iosif!”.

Videoclipul a fost distribuit pe contul de Instagram al Serenei de Ferrari. „Lui Dumnezeu nu-i plac persoanele LGBT”, a scris actrița. Acest pasaj a fost preluat și de revista Paint.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1