Quantcast
O călugăriță din Napoli întrerupe un sărut între două femei: „Este diavolul, însuși diavolul” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O călugăriță din Napoli întrerupe un sărut între două femei: „Este diavolul, însuși diavolul”

În Napoli, Italia, în timp ce actrițele și modelele Serena de Ferrari și Kyshan Wilson se pregăteau să se sărute în timpul unei ședințe foto, o călugăriță le-a cerut celor două femei să se oprească.

O secvență care a devenit virală. Serena de Ferrari și Kyshan Wilson, care joacă în serialul „Mare Fuori”, au fost pe punctul de a se săruta într-un cartier napoletan, sub privirile unui fotograf de la revista italiană Not Yet.

„Este diavolul, diavolul însuși, Iisuse, Maria, Iosif!”

 

Totuși, acest „sărut magic” a fost brusc întrerupt de un vizitator neașteptat, o călugăriță în vârstă. „Ce faceți? Ce faceți?”, a strigat călugărița. „Lucrăm, doamnă”, a răspuns fotograful.

„Dar ce-i asta?… fete cu fete?…”, se miră călugărița. Situația le-a amuzat în mod evident pe cele două actrițe. Înainte de a pleca, călugărița a spus: „Este diavolul, diavolul însuși, Iisuse, Maria, Iosif!”.

Videoclipul a fost distribuit pe contul de Instagram al Serenei de Ferrari. „Lui Dumnezeu nu-i plac persoanele LGBT”, a scris actrița. Acest pasaj a fost preluat și de revista Paint.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply