Quantcast
O campanie ateistă îi învaţă pe copii că sunt prea mari ca să creadă în Dumnezeu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O campanie ateistă îi învaţă pe copii că sunt prea mari ca să creadă în Dumnezeu

Asociaţia Umanistă, una dintre cele mai mare organizaţii ateiste din Statele Unite ale Americii, a lansat o campanie, ce se adresează excluiv copiilor, şi prin care le transmite că sunt prea mari ca să creadă în prieteni imaginari, aşa cum este Dumnezeu.

campanie_ateista_impotriva_copiilor (Foto: christianpost.com)Campania are ca platformă site-ul KidsWithoutGod.com (copii fără Dumnezeu), unde copiii pot găsi câteva secţiuni care explică perspectiva umanistă despre lume şi care au scopul de a promova o „societate progresistă în care există bine fără Dumnezeu”, se arată pe site.

De asemenea, copiii pot găsi şi afişul oficial al campaniei, în care o fetiţă se uită circumspect la o mână ce apare dintr-un nor (sugerată ca fiind mână lui Dumnezeu). Fetiţa pare să spună  „Am crescut şi nu mai am prieteni imaginari”.

Afişele vor apărea în peste 140 de staţii de autobuz şi metrou din Washington D.C. şi vor ridica costul campaniei la 30.000 de dolari. „Fie că au decis să respingă supranaturalul, fie sunt în căutarea unor răspunsuri, este timpul ca aceşti copii care nu vor să aibă un Dumnezeu să aibă acces la aceste resurse “, a declarat Roy Speckhardt , directorul executiv al asociaţiei, pentru Christian Post.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply