O campanie ateistă îi sfătuieşte pe catolici să părăsească biserica

Asculta informatia

O organizaţie ateistă afirmă că Biserica Catolică este inamicul public numărul 1 al libertăţii de reproducere şi îi sfătuieşte pe enoriaşii catolici să părăsească biserica.

Ateii anti biserica catolica (Foto:brutallyhonest.org)„Este timpul să părăsiţi Biserica Romano-Catolică. Este momentul să staţi de partea adevărului. Ce alegeţi între libertatea reproducerii şi întoarcerea la Evul Mediu? Alegeţi femeile şi drepturile lor sau pe episcopi şi greşelile lor? De care parte a baricadei vă situaţi?” scrie Annie Laurie Gaylor, vice-preşedintele Fundaţiei Freedom from religion,  în comunicatul de presă.

Pe lângă îndemnul ei pentru enoriaşii catolici de a se disocia de poziţia bisericii, Gaynor intenţionează să strângă 39.000 de euro (din care s-au strâns 34.000) pentru a publica un anunţ de o pagină în New York Times, cu scopul de a populariza cât mai mult apelul organizaţiei. Vezi aici afişul integral.

Campania a început luna trecută, ca răspuns la opoziţia Bisericii Catolice faţă de decizia administraţiei Obama de asigura angajatorilor asigurări medicale privind sănătatea reproducerii, inclusiv contraceptive.

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *