Quantcast
O creștină primește șocuri electrice într-un spital de psihiatrie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O creștină primește șocuri electrice într-un spital de psihiatrie

În Sudan, Awatif Abdalla Kaki, o mamă creștină a 4 copii, este tinuta in lanturi într-un spital de psihiatrie unde primește șocuri electrice. Potrivit Morning Star News, tocmai pentru că a părăsit Islamul pentru a deveni creștină  sufera această violență.

Potrivit sursei al cărei nume nu poate fi dezvaluit din motive de securitate, Awatif a devenit creștină pe 27 ianuarie datorită mărturiei unui membru al familiei.

Câteva zile mai târziu femeia declara ca l-a vazut in vis pe Isus. Își împărtășește credința și visul celor apropiați. Soțul ei o leaga cu lanturi si o acuză de nebunie apoi o duce cu forța la un spital de psihiatrie. Ea a suferit si șocuri electrice.

„Ea continuă să trăiască în chin”,explică sursa, care precizează că nu primește ajutor de la niciun creștin, „mă tem pentru siguranța ei și mă rog să-și găsească refugiu în afara casei ca să aibă liniște sufletească și să crească. în noua ei credință”.

Cei patru copii ai săi, dintre care cel mai mare are 8 ani, sunt plasați la bunicii paterni.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply