Quantcast
O deputata din Italia rupe decretele stării de urgență- VIDEO – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O deputata din Italia rupe decretele stării de urgență- VIDEO

Asculta informatiaCurajoasa deputat din Italia care a rupt decretele stării de urgență: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”

În era precoronavirusului, ea a numit obligația de vaccinare – „un genocid”.

Citeste si: Bill Gates, previziuni sumbre pentru omenire: “Pandemia va defini această eră”

Deputatul Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență ale premierului Conte în camera Deputaților din Parlamentul Italian. A izbucnit vineri la tribuna Camerei, spunând: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”.

Fusese oprită acum câteva zile în timp ce, cu mașina, mergea la mare, în Ostia. “Sunt aici din motive de afaceri”, a spus ea pentru poliție. Ieri, după acel episod, Sara Cunial a luat cuvântul în Camera Deputaților și la final a rupt decretele stării de urgență privind pandemia, în fața întregii audiențe.

„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”, a spus ea. „Parlamentul a fost înlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a manipula mintea italienilor, bazându-se pe teama de a muri și s-a instaurat cenzura pentru oricine îndrăznește să ridice capul. Zingaretti, luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, s-a gândit bine să o impună și în Lazio, deși știind că există deja dovezi ample că vaccinările antigripale duc la aproape 40% din cazurile de Covid prin interferențe virale.

Deputatul Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență – Video

„Toate aceste documente sunt neconstituționale, ele sunt simbolul autoritarismului din regimul mediatic în domeniul sănătății, pătat de sângele roșu al drepturilor noastre. Istoria nu iartă și într-o zi va trebui să explici _ referire la premierul Conte- de ce ai sacrificat Italia, vânzând toate informațiile noastre.”

Cunial – aleasă în regiunea Veneto, absolventă de chimie industrială, antreprenor agricol – era cunoscută în mișcarea antivaccin. În era precoronavirusului, ea a numit obligația de vaccinare – „un genocid”.

Citeste si: America nu va finanța vaccinul OMS! Trump, război total cu Big Pharma

Cunial – așa cum am văzut – nu a renunțat la luptele sale. Pentru a se apăra, după verificările poliției în ajunul sărbătorilor de Paște, ea a scris:

„Am cerut ca legătura dintre virus și vaccinuri să fie aprofundată, deoarece astăzi există deja un studiu referitor la sezonul gripei 2017-18. Vaccinul antigripal crește riscul de a fi infectat cu coronavirus cu 36% și că tocmai în provinciile Brescia și Bergamo aceste vaccinări au fost administrate pe scară largă în lunile dinaintea stării de urgență. Am susținut că, într-un moment cu un interes atât de mare pentru sănătatea publică, principiul precauției trebuie păstrat înainte de a expune întreaga populație la 5G. Din acest motiv am fost la Roma. Un fapt foarte grav pe care nu voi omite să-l raportez celor responsabili. Adevărul nu poate fi amendat ».

Despre Info Crestin News

Leave a Reply