Quantcast
O dispută asupra numirilor în cabinet amână depunerea jurământului de către noul guvern israelian – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O dispută asupra numirilor în cabinet amână depunerea jurământului de către noul guvern israelian

Asculta informatia

Depunerea programată pentru joi a jurământului de către un guvern israelian de uniune condus de prim-ministrul Benjamin Netanyahu a fost amânată până duminică, din cauza unei dispute de ultim moment asupra numirilor în cabinet, informează Reuters şi France Presse, citând un comunicat oficial, noteaza agerpres.

În virtutea unui acord de coaliţie cu fostul său rival electoral, centristul Benny Gantz, Netanyahu ar urma să fie prim-ministru timp de 18 luni, după care va fi înlocuit de ex-şeful forţelor armate.

Citește și: Atac dur la adresa lui Bill Gates. Iată fața nevăzută a vaccinurilor!

Gantz a fost de acord cu amânarea pentru a-i da prim-ministrului mai mult timp destinat repartizării portofoliilor ministeriale către membri ai partidului Likud al lui Netanyahu, potrivit comunicatului comun.

Guvernul lor de uniune pune capăt unui impas de peste un an – cea mai lungă criză politică în ţară – în care au avut loc trei scrutine neconcludente.

Citește și: Globalistilor le este din ce in ce mai greu sa mentina naratiunea ,,pandemiei”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply