O femeie diagnosticată cu cancer în fază terminală a refuzat să avorteze, iar după naștere s-a vindecat de boală în mod miraculos și copilul a fost complet sănătos

Asculta informatia

O avocată pro-life din Detroit, Michigan, a refuzat să renunțe la speranță când a aflat că are cancer de sân în stadiu terminal în timp ce era însărcinată cu fiul ei cel mai mic.

Jessica Hanna a declarat pentru EWTN News că a fost pasionată de problema pro-viață încă de când era tânără, iar sarcina ei de anul trecut a provocat-o să-și pună convingerile în acțiune.

Chiar dacă mai mulți medici au sfătuit-o să facă un avort, Hanna a ales viața. Fiind de confesiune catolică, ea s-a rugat și le-a cerut oamenilor de pe rețelele de socializare să se roage, iar în cele din urmă a fost vindecată de cancer.

Înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei, Hanna a spus că a observat o adâncitură în sân și a mers la medic. Cu toate acestea, medicul a diagnosticat-o greșit, spunând că anomalia este benignă, potrivit analizelor.

După mai puțin de o lună Jessica Hanna a descoperit că era însărcinată. La o programare cu ginecologul ei, ea a spus că i-a cerut medicului să se uite din nou la adâncitură, iar medicul a stabilit că este de natură canceroasă.

La 14 săptămâni de sarcină, Jessica Hanna a aflat că avea cancer în stadiu terminal. Tumora ei avea 13 centimetri și medicii credeau că aceasta se răspândește deja în alte părți ale corpului. Femeia a spus că a cerut opinia la aproximativ 10 medici diferiți și majoritatea au sfătuit-o să facă avort. În final, femeia a refuzat să avorteze.

„Prognosticul meu nu s-a schimbat. Planul meu de tratament nu s-a schimbat – însărcinată sau nu”, a precizat ea.

„Mulți oameni nu știu că chimioterapia poate fi de fapt destul de sigură în timpul sarcinii. Am ales calea de mijloc și am făcut chimioterapie cu unele modificări…”, a mai spus ea.

În timp ce a urmat chimioterapie, Hanna s-a rugat pentru vindecare în mod regulat la mormântul Fericitului Părinte Solanus Casey, potrivit EWTN. Ea și soțul ei l-au numit ulterior pe fiul lor Thomas Solanus, după el.

„M-am rugat la mormântul lui pentru ca eu să fiu vindecată în mod miraculos și pentru ca fiul meu să iasă frumos și sănătos”, a spus ea.

În speranța de a-i încuraja pe alții care se luptă cu sarcini dificile, Hanna a creat și o pagină de socializare unde își împărtășește povestea și le cere oamenilor să se roage.

„M-am gândit că nicio suferință nu ar trebui să rămână neîmpărtășită”, a spus Hanna pentru EWTN.

„Nu știu unde mă duce Dumnezeu. Oare mă va duce pe calea unde trebuie să le arăt oamenilor cum să moară cu grație, cu harul și mila Lui Dumnezeu? Sau El va face o minune?”, a mai zis femeia.

Hanna a născut un băiețel sănătos, iar apoi medicii au descoperit că chimioterapia a funcționat, iar boala era în remisie. „Un alt miracol”, a spus ea pentru EWTN.

„El este cel care mi-a salvat viața, pentru că dacă nu eram însărcinată, nu aș fi verificat de două ori”, a continuat ea.

Hanna le-a încurajat pe femeile aflate în dificultate să aibă încredere în Dumnezeu și să-și amintească că nu sunt singure, pentru că și Hristos a suferit. Împărtășindu-și povestea, ea a spus că speră să-i încurajeze pe alții să spere în vremuri de necaz.

„Am decis să folosesc rețelele de socializare pentru că, indiferent de ceea ce crezi că se va întâmpla, încrederea în Dumnezeu este cea mai importantă…”, a spus ea, conform LifeNews.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply