O fostă campioană mondială este virgină la 36 de ani: „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ” | VIDEO – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externeVideo

O fostă campioană mondială este virgină la 36 de ani: „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ” | VIDEO

Fosta campioană mondială la alergare cu obstacole Lori Susan „Lolo” Jones a declarat recent că este încă virgină, la 36 de ani. Fiind credincioasă, tănăra vrea să îşi înceapă viaţa sexuală după căsătorie. Până acum, Jones nu a întâlnit persoana potrivită pentru a-i deveni soţ.

Asculta informatia

„Îmi plac o mulţime de oameni, dar pur şi simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show TV la care a participat. „Nu ştiu de ce D-zeu nu m-a binecuvântat cu un soţ”, a adăugat ea.

Jones a mai spus că un motiv pentru care bărbaţii nu stau cu ea este acela că nu întreţine relaţii sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei ştiu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.

Lolo Jones a mai vorbit în trecut în mod deschis despre „puritatea” ei. Ea a declarat, la un moment dat: „Pentru alte virgine, vreau ca ele să ştie, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viaţa mea – mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”.

www.mediafax.ro

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close