O mama afirma ca la nascut pe Antihristul

Asculta informatia

Nasterea este o experienta dificila pentru orice femeie, insa reactia pe care a avut-o Tracy intrece orice limita. Femeia era convinsa ca fiul ei este Antihristul.


Tracy Vicker era convinsa ca fiul ei a murit la nastere si ca micutul pe care il tinea in brate, la scurt timp dupa ce a nascut, este de faptAntihristul.

“De cate ori ma uitam la el, parca vedeam figura diavolului. Vedeam si mici dracusori dansand prin camera. Cand il alaptam mi-era frica sa nu-mi manance sanii”, povesteste Tracy, citata de Daily Mail.

Desi nimeni nu stia drama prin care trece, sotul ei si-a dat seama ca ceva nu este in ordine atunci cand i-a spus ca vrea sa deschida o ferma de capre si sa ofere lapte gratuit celor care cer azil.

La scurt timp, Tracy a fost diagnosticata cu depresie post-natala, insa adevarata ei afectiune era psihoza, provocata de nasterea traumatizanta.

Tanara nu a acceptata niciun tratament, ca sa poata alapta in continuare, iar halucinatiile au disparut de la sine, dupa 9 luni.

Experienta s-a repetat doi ani mai tarziu, cand Tracy a nascut cel de-al doilea copil, o fetita. De data aceasta insa, stia la ce sa se astepte si a cerut ajutorul unui psihiatru, care a ajutat-o sa lupte cu halucinatiile.

Psihoza post-partum afecteaza anual una din 1.000 de femei in Marea Britanie. Spre deosebire de aceasta boala, depresia post-natala este mult mai comuna, aparand la jumatate dintre mamici.

Despre

Leave a Reply