O metodă biblică pentru a-ţi învinge complexele

Asculta informatia

James MacDonald, pastorul fondator al unei megabiserici din Statele Unite (a 22-a ca mărime, potrivit revistei Outreach) susţine nesiguranţa sau complexele de inferioritate apar atunci când conştientizăm că între cine suntem şi cine am vrea să fim este o prăpastie adâncă.
Foto: breakyourshackles.comPrăpastia aceasta este atât de adâncă uneori încât numai Dumnezeu o poate umple, citeazăChristian Post. De fapt, aceasta este si soluţia propusă de MacDonald, care aduce drept argument experienţa vieţii lui Moise.
Cu un trecut tulbure (vinovat de crimă şi împovărat de fuga de confruntare) şi neîncrezător în abilităţile lui (evitând să îl confrunte pe Faraon atunci când i-a fost încredinţată această misiune), Moise a reuşit totuşi să îşi învingă complexele.
„Pocăieşte-te, rapară răul comis (dacă poţi), fii hotărât să nu repeţi greşeala şi primeşte harul lui Dumnezeu”. Aceasta este esenţa soluţiei pe care o propune MacDonald. „Nu există niciun motiv în Univers pentru ca un urmaş al lui Iisus să trăiasca sub (povara n.r.) unui complex de inferioritate,” conchide pastorul.

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *