Quantcast
O militantă LGBT a fost condamnată în Rusia la plata unei amenzi pentru ‘propagandă homosexuală’ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O militantă LGBT a fost condamnată în Rusia la plata unei amenzi pentru ‘propagandă homosexuală’

Justiţia rusă a condamnat vineri o militantă la plata unei amenzi pentru desene de susţinere a cauzei LGBT, lucrări considerate a fi o încălcare a controversatei legi care pedepseşte „propaganda homosexuală”, conform agerpres.

În vârstă de 27 de ani, Iulia Ţvetkova a declarat pentru AFP că a fost condamnată la plata unei amenzi de 75.000 de ruble (930 de euro) de către un tribunal din Komsomolsk-pe-Amur, în Extremul Orient. Ea a precizat că va ataca decizia în apel.

Citeste si: De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale

Ea a fost sancţionată de justiţie pentru că a publicat pe reţelele de socializare desene care ar încălca legea împotriva „propagandei în favoarea relaţiilor sexuale non-tradiţionale printre minori”, adoptată în 2013 şi deseori folosită pentru a inculpa militanţi LGBT.

Conform unor documente transmise către AFP, una dintre ilustraţii arată două ‘păpuşi Matrioşka’ ruseşti îndrăgostite, ţinându-se de mână sub un curcubeu. Un alt desen ilustrează celebra catedrala Sfântul Vasile din Moscova pe care este scris cuvântul ‘LGBT’.

Un desen arată de asemenea două familii homosexuale zâmbitoare şi cu copii, cu mesajul: „Familia e acolo unde este iubirea”.

„Nu am văzut pe nimeni să fie ofensat de un desen cu oameni care zâmbesc”, a spus Iulia Ţvetkova în timpul audierii, conform unui discurs publicat pe contul său de Facebook, susţinând că aceste desene au fost publicate într-un grup pentru persoane de peste 18 ani.

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/o-militanta-lgbt-a-fost-condamnata-in-rusia-la-plata-unei-amenzi-pentru-propaganda-homosexuala/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply