Quantcast
O noua inscriptie mayasa sustine ipoteza unui “sfarsit de era” pe data de 21 decembrie 2012 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O noua inscriptie mayasa sustine ipoteza unui “sfarsit de era” pe data de 21 decembrie 2012

Arheologii din Guatemala au descoperit o noua inscriptie mayasa, care atesta ultima zi din calendarul lor: 21 decembrie 2012.


Textul, gravat pe o scara din situl arheologic La Corona are o vechime de 1.300 de ani si reprezinta una din cele mai importante descoperiri a unor hieroglife.

Este cea de-a doua inscriptie care vorbeste despre sfarsitul lumii. Conform acestor texte, data de 21 decembrie 2012 este sfarsitul unui ciclu de 5.125 de ani, calculat de la inceputul calendarului mayas, in anul 3.113 i.Hr.

Hieroglifele vorbesc in mare parte despre istoria mayasilor si despre faptele unui rege, iar referirea la “apocalipsa” apare numai in final.

Urmasii mayasilor, care cunosc bine religia si traditiile acestora, sustin insa ca nu este vorba de sfarsitul lumii, ci al unei ere, care va fi urmata de o alta era, un alt ciclu.

Acelasi lucru sustin si savantii de la NASA, care ne linistesc, explicand ca nu exista nicio planeta ascunsa care sa se indrepte spre Terra, asa cum cred adeptii unor secte New Age.

stirileprotv.ro

Despre

Leave a Reply