O NOUA INVESTIGAȚIE A DEZVĂLUIT CĂ HOLOCAUSTUL NAZIST A LUAT PÂNĂ LA 20 MILIOANE DE VIEȚI

Asculta informatia

O noua investigație a dezvăluit că Holocaustul nazist a luat până la 20 milioane de vieți, o cifră mult mai mare decât estimările anterioare.

Milioanele au dispărut într-o închisoare și mașină de ucidere nazistă, care a acoperit o fâșie sângeroasă a Europei și pare să fi fost mult mai mortală decât s-a crezut.

Până acum, se crede că Holocaustul ar fi consumat între cinci și șase milioane de evrei, estimând că alte șase milioane de oameni au fost asasinați și de regimul nazist.

Noile cifre cuprinse între 15 și 20 de milioane, care i-au uimit pe unii istorici ai Holocaustului, vin după treisprezece ani de studiu atent la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington. Istoricii de la muzeu au reunit și au studiat cantitatea uriașă și, de multe ori, disparate, dosare și cercetări asupra Holocaustului.

„Rezultatele cercetărilor noastre sunt șocante”, a declarat pentru ziarul The Independent Geoffrey Megargee, directorul studiului. „Completăm numere pe care nimeni nu le-a compilat până acum, chiar și pentru sistemele de tabără care au fost destul de bine cercetate – dar multe dintre ele nu au fost”.

În timp ce Auschwitz și Ghetto din Varșovia deveneau nume infame legate de sistemul de ucidere în masă, muzeul a descoperit că acestea erau doar o parte dintr-o rețea extinsă care a întemnițat și a eliminat milioane de vieți.

Citeste mai mult pe: invictuswebmedia.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =