Quantcast
O palestiniană a vrut să bage cuţitul într-un soldat israelian! A fost secerată de gloanţe! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O palestiniană a vrut să bage cuţitul într-un soldat israelian! A fost secerată de gloanţe!

O femeie palestiniană care a încercat să comită miercuri un atac cu cuţitul contra unui soldat israelian în Cisiordania ocupată a fost ucisă, au anunţat armata israeliană şi Ministerul Sănătăţii palestinian, informează France Presse, potrivit agerpres.

Ghofran Warasnah, în vârstă de 31 de ani, a fost ucisă cu gloanţe reale trase în piept de armata israeliană lângă tabăra de refugiaţi palestinieni Al Aroub din sectorul Hebron (sud), potrivit Ministerului Sănătăţii palestinian.

Armata israeliană a declarat că a „neutralizat” un atacator înarmat cu un cuţit care „se apropia de un soldat ce conducea o operaţiune de securitate de rutină” pe un drum din apropierea taberei Al Aroub.

„Soldaţii au răspuns deschizând focul”, a indicat armata într-un scurt comunicat, precizând că niciunul nu a fost rănit şi difuzând fotografia unui mic cuţit de bucătărie.

În ultimele săptămâni, după o serie de atacuri în Israel, dintre care unele au fost comise de palestinieni, armata israeliană şi-a intensificat operaţiunile în Cisiordania, teritoriu ocupat din 1967 de Israel.

Vinerea trecută, un adolescent palestinian, Zayd Mohammed Ghuneim, a fost ucis de gloanţe de către armata israeliană lângă Betleem, în sudul Cisiordaniei.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply