Quantcast
O petrecere de SODOMITI, „prietenoasă pentru copii”, păzită cu arme de asalt de ANTIFA! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O petrecere de SODOMITI, „prietenoasă pentru copii”, păzită cu arme de asalt de ANTIFA!

O petrecere de travestiți „prietenoasă pentru copii” pentru toate vârstele a fost păzită împotriva protestelor de către militanți Antifa înarmați cu arme de asalt AR-15. Evenimentul „drag” a avut loc la Anderson Distillery and Grill din Roanoke, Texas, SUA.

În Statele Unite, militanții mișcării Antifa, similar cu cei de la Black Lives Matter, fac campanie pentru drepturile minorităților și justiție socială.

„Vulgaritate, sexualizare a minorilor și nuditate parțială”

Evenimentul numit Barrel Babes Drag Brunch a fost anunțat ca fiind „Dancing Music and Laughs”. Jurnalistul Taylor Hansen a declarat că evenimentul „prietenos pentru copii” a prezentat „vulgaritate, sexualizare a minorilor și nuditate parțială”.

Protestatarii din afara evenimentului au fost scuipați și confruntați de activiștii care susțin brunch-urile „adaptate pentru copii” ale travestiților, informează The Post Millenial.

La aflarea veștii despre eveniment, organizația Protect Texas Kids, fondată de Kelly Neidert, a organizat un „pop-up protest” în fața localului.

Ca răspuns, Antifa și-a organizat membrii pentru a susține evenimentul travestiților. Potrivit redactorului-șef al The Post Millennial, Andy Ngo, „Filiala locală a John Brown Gun Club, o miliție #Antifa legată de terorismul intern, a condus apelul la acțiune directă”.

Kris Cruz, de la Blaze TV, a relatat că militanții Antifa înarmați cu puști de asalt AR-15 au acționat ca „bodyguarzi” și au escortat participanții până la vehiculele lor. El a adăugat că Antifa și personalul au lucrat împreună pentru a asigura „protecția” participanților.

Potrivit lui Sara Gonzalez, gazda emisiunii „The News and Why It Matters” de la Blaze TV, au fost prezenți peste 20 de copii, precum și profesori.

Kruz a relatat, de asemenea, că Antifa a fost plasată strategic în timpul spectacolului de travestiuri „prietenos pentru copii” și „a fost înarmată ca niște lunetiști la etajul trei al parcării”.

Ea a adăugat: „În afară de copiii prezenți, au existat unele probleme de siguranță.

Personalul a recunoscut că a încălcat codul de incendiu și a depășit capacitatea localului”. De asemenea, Gonzalez a relatat că minorilor li s-a dat o „brățară pe care scria „vârsta de consum de alcool verificată”.

Gonzalez a raportat că poliția a fost chemată în legătură cu aceste probleme, dar nu a răspuns.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply