Quantcast
O PIESĂ DE TEATRU PREZENTATĂ ÎN GERMANIA ÎL ÎNFĂȚIȘEAZĂ PE IISUS CA FEMEIE TRANS – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O PIESĂ DE TEATRU PREZENTATĂ ÎN GERMANIA ÎL ÎNFĂȚIȘEAZĂ PE IISUS CA FEMEIE TRANS

Președintele Asociației Evanghelistice din America, Franklin Graham, a criticat piesa prezentată de Muzeul Bibelhaus din Frankfurt, Germania, care îl înfățișează pe Iisus ca bărbat care se identifică ca femeie.

Prohibido en Gran Bretaña: Franklin Graham expulsado de Arena - IFN

„Orice sugestie că Iisus Hristos este transgender nu este doar falsă, ci este pur și simplu bolnavă”, a declarat predicatorul Franklin Graham, fiul regretatului evanghelist mondial Billy Graham, potrivit Fox News pe 17 decembrie. Și-a adăugat: „Când homosexualitatea este menționată în Biblie, este o răzvrătire a păcatului împotriva lui Dumnezeu și este asociată cu judecata lui. Acesta este pur și simplu un om care încearcă să-L coboare pe Dumnezeu la propriul său nivel.”

El a definit, de asemenea, modul în care a venit Iisus: „Când Dumnezeu l-a trimis pe Fiul Său în misiune pe Pământ pentru a ne salva de păcatele noastre, el a ales să vină la noi ca barbat, Iisus Hristos”.

Este prima dată când piesa este prezentată în limba germană. Bibelhaus sponsorizează și o expoziție cu aceeași temă, promovând mândria LGBTQ și un personaj Drag Queen, care va fi deschisă până pe 19 decembrie.

Jo Clifford - Scottish Book Trust

Libretul spectacolului intitulat „Evanghelia după Iisus, regina cerului” a fost scris de dramaturgul transgender britanic Jo Clifford și a fost interpretat pentru prima dată la festivalul LGBTQ Glasgow Glasgay din 2009.

De-a lungul prezentărilor sale, lucrarea controversată i-a revoltat pe creștini, așa cum a spus șeful Educației de la Institutul Creștin Britanic, John Denning.

College President | Stonehill College

„Această piesă îl reimaginează în mod deliberat pe Iisus ca femeie trans și îi pune în gură cuvinte pe care nu le-a spus niciodată, reprezentându-l greșit”, a spus Denning.

El a adăugat: „Acest lucru este profund supărător și ofensator pentru mulți creștini care îl prețuiesc pe el și învățăturile lui mai presus de orice”.

El a mai spus: „Este greu de văzut cum un sindicat de profesori justifică folosirea cotizațiilor plătite de membrii săi, mulți dintre care sunt creștini, pentru a promova această lucrare”, referindu-se la Institutul Scoțian de Educație (EIS, pentru acronimul în limba engleză), care a organizat un eveniment LGBTQ în care a fost reprezentată acea lucrare de scenă.

Archbishop of Glasgow Philip Tartaglia dies with Covid aged 70 - BBC News

Însuși arhiepiscopul de Glasgow, Philip Tartaglia, a reacționat la lucrare declarând că „este greu de imaginat un afront mai mare la adresa credinței creștine”.

Pe de altă parte, ideologia de gen și mișcarea LGBTQ sunt promovate activ prin îndoctrinarea care este facută copiilor, nu doar prin mai multe programe de televiziune, ci și în sistemul educațional. Mai ales în luna iunie, considerată luna a mândriei gay.

În acest sens, Nickelodeon se remarcă printre canalele TV pentru copii care abundă de conținut cu tematica LGBTQ, căutând ca cei mici să normalizeze aceste noi orientări sexuale care distrug moralitatea umanității.

Nick Jr, este semnalul Nickelodeon pentru copiii între 2 și 10 ani și într-un episod din faimoasa sa emisiune Blue’s Clues, a prezentat o paradă a mândriei gay cu animale homosexuale, transgender și non-binare.

Ei au prezentat, de asemenea, un personaj Drag Queen care explică despre familiile asexuate, bisexuale, pansexuale, transgender și non-binare și, cum nu puteau lipsi, erau copii trans.

Acest lucru a generat o avalanșă de critici din partea părinților preocupați de conținutul la care sunt expuși copiii lor.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

Despre Info Crestin News

Leave a Reply