Quantcast
O ȘCOALA „invită” elevii și părinții să se lepede de Isus – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

O ȘCOALA „invită” elevii și părinții să se lepede de Isus

Credința creștină este alungată în școli. Potrivit ONG-ului Portes Ouvertes, în centrul Chinei, elevii riscă să fie excluși din școală din cauza religiei părinților.

Au fost nevoiți să completeze un chestionar. Câțiva copii au menționat nevinovați că sunt creștini. Apartenența lor religioasă a fost transmisă directorilor, iar apoi părinții lor au fost chemați de școală. Li (pseudonim), un contact al ONG-ului creștin Portes Ouvertes, spune că apoi familiile au fost „invitate” să semneze „o declarație de renunțare la credință”. În caz de refuz, copilul lor risca excluderea din unitatea din centrul Chinei.

Familii sub presiune

Prin urmare, mulți au semnat acest document fără tragere de inimă. Și de atunci nu au mai pus piciorul în Biserică de frica sancțiunilor. „În prezent, aceste familii nu participă la întâlnirile noastre. Este pentru prima dată când sunt supuși acestui tip de tratament și sunt șocați”, spune Li. Copiii (minorii) nu mai au dreptul de a merge la biserici de la o lege din 2018.

De asemenea, Partidul Comunist permite o singură Biserică Protestantă: Mișcarea Patriotică a Treilor Autonomii. Acest lucru este atent monitorizat și bisericile de case , subterane, s-au înmulțit. Cu toate acestea, pastorii și liderii acestor comunități riscă pedepse grele pentru acest lucru. În plus, din martie 2022, conținutul religios online a fost strict reglementat și controlat de Partid.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply