Quantcast
Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, dar nu şi o fiinţă umană. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, dar nu şi o fiinţă umană.

Extraordinar. Veniţi lume să-i vedeţi pe luptătorii pentru  pentru drepturile femeii căzuţi pe spate de decizia de ieri conform căreia femeia ajunge să aibă aceleaşi drepturi ca şi cămilele, dromaderii, sau caprele.

Deci şi să fie omorâtă în folosul societăţii, familiei, vajnicilor bărbaţi musulmani. Şi nu e o glumă.Este cea mai frumoasă zi a vieţii mele – spune Julie Cousteau, purtătoare de cuvânt la Amnistie international.

Este un mare pas pentru femeile din Arabia Saudită – declară Colette Turcotte, purtătoare de cuvânt la Femme Liberation-Action.

Pentru ambele bucuria vine din faptul că de acum femeile nu vor mai fi considerate obiecte, fără niciun drept, ci, ca şi nişte animale, ele va trebui să fie hrănite, adăpostite, chiar să primească un oarecare respect.

În ceea ce priveşte speranţele pentru mai mult, niciuna nu are vreo perspectivă clară.

Un grup de aşa zişi oameni de ştiinţă saudiţi – care studiază probabil caprele, cămilele şi alte domenii ştiinţifice de vârf – au ajuns la concluzia şi au comunicat ieri, înaite de ziua socialistă a femeii, că femeia nu are suflet, dar are totuşi trăsături comune cu mamiferele, ceea ce explică capacitatea lor de a procrea şi de a alăpta, şi că ele sunt dotate cu o coloană vertebrală.

Evident, concluziile savanţilor mai trebuie certificate de autorităţile religioase şi politice. Posibil deci ca toţi activiştii ferminişti să fie de mult oale şi ulcele până când femeile vor fi totuşi acceptate ca mamifere. Cât despre faptul de a fi oameni? Poate la calenedele greceşti.

Solidaritate Europeană.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply