Quantcast
Omagiu lui SATAN: Biserică BAPTISTA vandalizată în weekendul de Paște – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Omagiu lui SATAN: Biserică BAPTISTA vandalizată în weekendul de Paște

În Statele Unite Biserica Baptistă Konnarock din județul Washington a fost jefuită și vandalizată în weekendul de Paște. Pe pereți erau etichetate mesaje, „Crede în Satan”, „Nu îmi pare rău”, o pentagramă, numărul 666 sau chiar imagini falice .

Reporterul WCYB, Andrew McClung, împărtășește fotografii cu vandalismul, spunând că alte imagini sunt „prea grafice pentru a fi afișate”.

Detectivul William Smarr este responsabil de anchetă. El nu exclude că aceasta vandalizare ar putea fi o motivată de ură. O vecină a bisericii mărturisește dezamăgirea ei pe Facebook .

“Această bisericuță albă este chiar in fata  casei mele. A fost acolo de când îmi amintesc. Un reper în comunitatea noastră. E greșit că unul sau mai mulți oameni dezamăgitori fac așa ceva oribil si dispretuitor!!  Absolut fără respect! Sper că vor fi prinși. Rugați-va pentru acei membri dragi care frecventează această biserică. Știu că au inima zdrobită.”

VIDEO:

Despre Info Crestin News

Leave a Reply