„OMORÂȚI-I PE BĂTRÂNI ÎN REZIDENȚE PENTRU A SALVA SISTEMUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE”. BUNĂ TREABĂ, BORIS!

Asculta informatia

Omorâți-i pe bătrâni. Salvați Sistemul Național de Sănătate”. Poate că Boris Johnson ar trebui să preia acest slogan pentru următoarele alegeri, deoarece tocmai asta a făcut guvernul său. De fapt, este al doilea cel mai scandalos lucru făcut de premier în tratamentul coronavirusului chinez.

Scandalul, în esență, este următorul: pe 19 martie, guvernul britanic a dat un ordin prin care le-a cerut spitalelor să elibereze rapid 15.000 de paturi pentru a face loc valului de pacienți infectați cu coronavirus. Mulți dintre aceștia erau bătrâni care nu aveau unde să meargă în afara unui azil. Unii dintre aceștia erau deja infectați cu virusul și în loc să fie izolați – așa cum ar fi trebuit –,  au fost trimiși tocmai în locurile unde era cel mai probabil să producă neplăcerile cele mai mari: rezidentele de bătrâni aflați în categoria cea mai mare de risc.

Citeste si: Asistentă:”Mă uit la ei cum OMOARA oamenii în spitale si nu pot face NIMIC!” -VIDEO

Până în prezent, mai mult de 8,000 de oameni au murit în rezidențe, infectați. Asta înseamnă un sfert din totalul deceselor înregistrate în Marea Britanie. Nu putem fi siguri câte dintre aceste decese pot fi puse în cârca deciziei panicate a guvernului de a-i da afara pe bătrâni din spitale în cămine. Dar fără îndoială că executivul poarte o parte din vină.

Ministrul Sănătății Matt Hancock neagă vreo responsabilitate. El a declarat săptămâna trecută într-o conferință de presă:

„De la bun început am încercat să-i protejăm pe cei din rezidențele de bătrâni. Am dat prima recomandare în februarie… ne-am asigurat că au tot ceea ce le trebuie”

The Vineyard Gazette - Martha's Vineyard News | Author Lecture Series

Dar după cum arată Richard North în EU Referendum, acest lucru este pur și simplu fals.

Citeste si: Fostul papă îl vede pe ANTICRIST la lucru în societatea modernă

El a menționat că pe 2 aprilie, guvernul a insistat senin că „pacienții cu Covid, fie simptomatici, fie asimptomatici, pot fi acceptați fără grijă în rezidențele de bătrâni”. Aici se găsește  documentul oficial care demonstrează afirmația.

Documentul spune:

Ca parte din efortul național, sectorul de îngrijire al bătrânilor joacă un rol vital în acceptarea pacienților eliberați din spitale – atât pentru că recuperarea este mai bună în astfel de medii, și pentru că spitalele au nevoie de paturi pentru a trata pacienții foarte bolnavi. Pot fi primiți și oamenii care vin din casele lor. Unii dintre aceștia s-ar putea să aibă Covid, fie simptomatic, fie asimptomatic. Toți acești pacienți pot fi primiți fără grijă în rezidențe dacă se respectă această recomandare.”

După cum remarcă North:

„Oricât ți-ai forța imaginația și oricât ai încerca nu poți arăta că Ministerul Sănătății sau Sistemul Național de Sănătate a protejat rezidențele de bătrâni. Dimpotrivă, spitalele au căutat să se protejeze de la a fi copleșite, prin simpla expediere a miilor de pacienți vulnerabili în rezidențe, împrăștiind infecția altora care cel puțin erau capabili să se apere de ea.”

North are dreptate în această privință, deși cred că se înșală când vine vorba de tabloul general. Spre deosebire de el, cred că ar trebui oprită carantina imediat deoarece nu cred că avem suficiente dovezi care să justifice acest asalt ieșit din comun asupra libertăților și distrugerea economiei.

Citeste mai departe pe: invictuswebmedia.com

Despre Info Crestin News

Leave a Reply