Quantcast
OMS creşte evaluarea riscului ameninţării globale legate de noul coronavirus de la ‘ridicat’ la ‘foarte ridicat’ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

OMS creşte evaluarea riscului ameninţării globale legate de noul coronavirus de la ‘ridicat’ la ‘foarte ridicat’

Riscul răspândirii şi al impactului coronavirusului la nivel global este în prezent „foarte ridicat”, a declarat vineri, la Geneva, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, referindu-se la noile cazuri de infectare din mai multe ţări provenite din Italia şi Iran, relatează agenţiile internaţionale de presă, potrivit agerpres.

„Creşterea numărului de cazuri şi al ţărilor afectate în ultimele zile este în mod clar îngrijorătoare”, a declarat şeful OMS.

Citeste si: Preotul care a participat la orgii SEXUALE reprimit in Biserica

„Am ridicat evaluarea riscului global de propagare şi al impactului Covid-19 la nivelul foarte ridicat”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, în cadrul unei conferinţe de presă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evaluat anterior riscul ameninţării globale legate de noul coronavirus ca fiind „ridicat”.

Citeste si: ANTICONCEPTIONALE pentru CALUGARITE

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că 24 de cazuri de Covid-19 au fost „exportate” din Italia în 14 ţări şi că 97 de cazuri au fost „exportate” din Iran în 11 state, în timp ce bilanţul noilor infecţii din China – 329 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore – a ajuns la cel mai mic nivel în peste o lună.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply