OMS dorește pașapoarte de vaccinare la nivel mondial

Asculta informatia

Un comitet cheie al Organizației Mondiale a Sănătății continuă cu planurile de a adoptare a pașapoartelor de vaccinare pentru călătoriile internaționale.

Comitetul de Revizuire a Reglementărilor Internaționale de Sănătate al OMS se întrunește săptămâna aceasta pentru a finaliza modificările la Regulamentul său Internațional de Sănătate, inclusiv pașapoartele.

Cea de-a 76-a Adunare Mondială a Sănătății este programată să aibă loc în luna mai anul acesta, iar Comitetul de Revizuire face eforturi pentru ca la conferința mondială pentru sănătate să se instituie un sistem de pașapoarte globale de vaccinare, potrivit Liberty Counsel, o firmă de avocatură creștină pentru drepturile religioase. Aceste pașapoarte vor putea fi digitale sau pe hârtie.

Președintele fundației Liberty Counsel, Mat Staver comentează aceste informații spunând că cităm: „pașapoartele digitale de vaccinare, împreună cu aplicațiile de urmărire reprezintă o amenințare serioasă la adresa libertății. Pașapoartele de vaccinare și aplicațiile de urmărire sunt legate de colectarea de date și control”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply