Quantcast
OMS insistă că nu sunt dovezi de imunizare a celor recuperați după COVID-19, lăsând de înțeles că singura alternativă este vaccinul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

OMS insistă că nu sunt dovezi de imunizare a celor recuperați după COVID-19, lăsând de înțeles că singura alternativă este vaccinul

OMS a lansat un nou comunicat oficial, în care dezbate ideea unor țări de a elibera așa numitele pașapoarte de imunitate, care le-ar permite oamenilor să călătorească în diverse state. Numai că, Organizația Mondială a Sănătății induce iar panică în rândul celor ce încă mai iau de bun ce declară Tedros, anunțând că nu putem vorbi de o imunizare în cazul noului coronavirus deocamdată, nici măcar în rândul celor care au fost infectați și s-au recuperat.

Președintele Organizației Mondiale a Sănătății recomandă guvernelor că n-ar trebui să emită pașapoarte de imunitate, din simplu fapt că acestea nu dovedesc și nu înseamnă nimic în contextul pandemiei care va continua cel puțin doi ani. Dar când o să apară celebrul vaccin, cei care-l vor face, vor obține un astfel de „pașaport”? Poate ar fi mai simplu un cip la purtător așa cum a creat Bill Gates.

Citeste si: ”Apocalipsa” Covid-19: secțiile ATI sunt goale!

Specialiștii OMS postulează că nu există dovezi în prezent că persoanele care au fost infectate și care s-au vindecat au dezvoltat anticorpi și că sunt protejate de o nouă infecție. Cum, o nouă infecție? Se pregătește în laboratoare altă versiune de coronavirus sau cum de anticipează OMS ce se va întâmpla, de exemplu la toamnă?

Președintele OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, anulează tot ce știe medicina în materie de viruși, acuzând persoanele care se cred imune în fața acestui virus și nu-și mai au măsuri de protecție, că vor răspândi mai mult virusul în lume.

Citeste si: PLAN DIABOLIC: Streinu Cercel vrea ca bătrânii să fie scoși din familiile lor și izolați timp de trei luni

Prin urmare OMS face apel la autorități să nu permită nici măcar celor ce s-au vindecat de Covid-19, să se întoarcă la muncă ori să călătorească.

OMS a pus specialiștii la treabă și mai multe laboratoare studiază cum anticorpii dezvoltați de oameni reacționează la SARS-COV-2 și la nu mai puțin de alte șase tipuri de coronavirusuri.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply