Quantcast
‘OMS ne împinge copiii la homosexualitate şi masturbare’ declară preşedintele Braziliei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

‘OMS ne împinge copiii la homosexualitate şi masturbare’ declară preşedintele Braziliei

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro acuză Orgaizaţia Mondială a Sănătăţii de faptul că ”împinge” copiii la homosexualitate şi la masturbare, într-un nou atac vizând agenţia ONU care îndeamnă, spre deosebire de el, la distanţare socială în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus, relatează AFP, via agerpres.

Preşedintele de extremă dreapta a formulat aceste acuzaţii la adresa OMS pe Facebook, miercuri seara, după care şi-a şters postarea.

Citeşte şi: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

”Organizaţia Mondială a Sănătăţii este cea a căror sfaturi vrea să le urmez eu?”, întreba el retoric în această postare.

”Ar trebui să le urmăm şi politica în domeniul educaţiei?”, continua el, adăugând ”pentru copii de până la patru ani: satisfacţia şi plăcerea de a-şi atinge corpul, masturbarea (…). Pentru copiii de la patru la şase ani, o identitate de gen pozitivă (…), masturbare a unor copii mici, homosexualitate (…), de la nouă la 12 ani: primele experienţe sexuale”.

Originea acestei postări s-ar putea afla într-un ghid din 2010 – ”Norme de educaţie în Europa” -, publicat de Biroul Europa al OMS.

Acest ghid abordează multe alte subiecte, explică faptul că copiii mici îşi descoperă corpul, iar curiozitatea lor faţă de sexualitate este normală.

Contactată de AFP, preşedinţia braziliană nu a reacţionat imediat cu privire la mesajul preşedintelui.

Citeşte şi: OMS își bate joc de noi si afirmă că: “Modelul aplicat de Suedia, fără restricții, era cel MAI BUN în combaterea pandemiei”

O captură de ecran a mesajului a fost difuzată de presa braziliană, după care mesajul a fost şters.

Jair Bolsonaro, foarte influenţat de omologul său american Donald Trump, este un utilizator compulsiv al reşelelor de socializare şi a mai atacat OMS, atacată dur de Statele Unite în criza mondială a covid-19.

Preşedintele brazilian de extremă dreapta, care a comparat covid-19 cu o ”gripă mică” şi a ieşit liber în capitala ţării pentru a strânge mâinile susţinătorilor săi, consideră că repornirea economiei este mai importantă decât protejarea populaţiei.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply