Quantcast
OPERAȚIUNEA COVRIG A SCOS LA IVEALĂ CINE CONTROLEAZĂ LUMEA – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

OPERAȚIUNEA COVRIG A SCOS LA IVEALĂ CINE CONTROLEAZĂ LUMEA

Asculta informatia

România nu mai aparține românilor, ci unor străini. Iar proprietarii străini ai României nu ar accepta niciodată să fie furați. Prin urmare ceea ce primesc politicienii și marionetele lor nu este furt, ci plata pentru serviciile aduse de ei intereselor străine.

“Un om care a fost demoralizat nu este capabil să evalueze informaţia adevărată.”

Citeste si: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

“Revin la un subiect ce ține de implementarea agendei globalist-sataniste sub acoperirea plandemiei. Anvergura planetară a operațiunii COVID-19 a arătat în mod izbitor că aceasta este plănuită și înfăptuită dintr-un singur centru de comandă.Nebuloasa numită convențional ”globaliștii” de fapt reprezintă o vastă rețea de structuri de putere, precum Comisia Trilaterală, Clubul Bilderberg, Forumul Economic Mondial de la Davos, Institutul Tavistok, Clubul de la Roma etc., care concentrează elitele demonizate din cercurile oculte, organizate în loji masonice, ținta cărora este instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de un Guvern Mondial.

Strategia acestor oficine ale complotiștilor împotriva omenirii este una veche, perfidă și constantă. Iar cine urmărește cu atenție felul în care se manifestă prezența lor în istoria modernă, își dă seama că întreaga poveste cu enigmaticul și ucigătorul virus nu este decât un spectacol al acestora. Iar scopul este depopularea masivă a planetei și înrobirea supraviețuitoriulor genocidului într-un lagăr de concentrare mondial.

Însă niciodată până la actuala plandemie existența unui singur centru de comandă global n-a ieșit în vileag într-un mod atât de flagrant. Tentaculele caracatiței globaliste au pătruns pretutindeni, iar distrugerea libertăților și năruirea economiei ca operațune sub un drapel fals au decurs într-o manieră perfect sincronizată.

Noua Realitate, predicată de către portavocile globaliștilor, își impune la scară mondială, cu o duritate draconică, regulile de înrobire a maselor paralizate de starea de isterie și frică.Suveranitatea național-statală, așa limitată sau chiar formală cum era în condițiile de până la farsa COVID-19, a fost aneantizată definitiv de artizanii GULAG-ului electronic global.

Succesul înregii operațiuni de îngenunchere și decimare a omenirii este asigurat la scara fiecărei țări în principal de către trei tagme, și anume:1) Politicienii2) Jurnaliștii3) Medicii1. PoliticieniiPoliticienii sunt cei care și-au demonstrat totala slugărnicie față de stăpânii din exterior.

Puținii oameni de onoare și curaj, care au mai rămas în orice societate, spun pe bună dreptate: Suntem sub un regim de ocupație, un regim străin, ostil poporului nostru. Executarea cu zel de soldat a tuturor ordinelor de înrobire a propriilor popoare – oricât de absurde, ilegale și abuzive ar fi acestea – arată în mod univoc faptul că ne aflăm sub cea mai sinsitră formă de dominație străină.

Vezi mai mult pe: https://europanews.ro/operatiunea-covrig-a-scos-la-iveala-cine-controleaza-lumea/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply