Quantcast
Orele de RELIGIE, spaima părinţilor! Uite cu ce idei se întorc copiii de la şcoală – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Orele de RELIGIE, spaima părinţilor! Uite cu ce idei se întorc copiii de la şcoală

Asculta informatia

Părinţii sunt de-a dreptul speriaţi de orele de religie! Aceştia sunt foarte îngrijoraţi căci de mai multe ori s-a întâmplat ca unii copii să meargă acasă spunând că le este frică de moarte sau că Dumnezeu îi va pedepsi!

Religia nu le aduce liniştea! Ba mai mult, părinţii sunt de-a dreptul înspăimântaţi de aceste ore. Este situaţia povestită de mai mulţi părinţi ai unor elevi din Petroşani, care şi-ar dori, din acest motiv, să schimbe religia cu o altă materie. “Copilul meu este în clasa a doua şi a venit plângând acasă, spunând că îi este frică de moarte. Acest lucru nu s-a întâmplat până acum”, a declarat, îngrijorat tatăl unui elev, scrie nouzhd.ro.

“Eu încerc să îl învăţ pe copil că Dumnezeu este iertător, că orice greşeală, oricât de gravă, se iartă dacă te căieşti. Dar cum pot să combat religia predată la şcoală, unde Dumnezeu este prezentat în altă lumină. E aproape ca pe timpul Inchiziţiei. În aceste condiţii, aş prefera să nu mai facă deloc religie”, spune acesta.
www.realitatea.net

Despre

Leave a Reply